Anja Mušič

Anja Mušič (Indoor cycling instructor, vaditelj skupinskih vadb FZS, inštruktor fitnesa FZS), bivša atletinja, zdaj rekreativna tekačica in kolesarka in skoraj obsedena s športom.

Že več kot 8 let navdušujem stranke z mojim osebnim pristopom, ki je drugačen od vsega, kar ste vajeni, jih vodim ter pomagam na poti do zastavljenih ciljev.

Že na prvi vadbi sem se zaljubila v Indoor cycling in ga dvigujem na popolnoma novo raven.

V Medicohealth Gym-u vas bom v svojem stilu “mučila” pri urah indoor cycling-a, ki bo zasvojil tudi vas, Metabolic ter HIIT vadbah, visokointenzivnih in učinkovitih vadbah, ki vodijo do lepega, fit in zdravega telesa.

Moje poslanstvo

Šport je del mojega življenja praktično že od prvih korakov.

Trenirala sem ples, plavanje, bila v šolski odbojkarski in atletski reprezentanci, izstopala sem prav pri vsakem športu.

Kmalu moj urnik ni več dopuščal takšne raznolikosti, zato sem se morala odločiti, kateremu športu se bom posvetila. Izbrala sem atletiko (tek čez ovire in skok v daljino), ki je postala moje življenje za dobrih 8 let.

Okrevanje po nesreči

Potem pa je po težki prometni nesreči slabo kazalo, da bi sploh lahko še kadarkoli tekla, vendar sem korak za korakom in kilometer za kilometrom počasi vstajala in zdaj sta tek in kolesarjenje moja strast.

V športu sem ponovno našla svojo ljubezen kot rekreativka. Redno se udeležujem različnih tekov, maratonov in seveda – svojo predanost gibanju, znanje in vso motivacijo, želim z ostalimi deliti tudi kot inštruktor skupinskih vadb.

Leta 2006 sem po pridobljenem certifikatu FZS Inštruktor fitnesa delala v športnem centru Konex in kasneje Fit&Fun.

Po izobrazbi sem sicer ekonomistka in že skoraj 10 let delam v financah ter računovodstvu.
Kljub temu, je vodenje in usmerjanje ljudi k zdravemu življenjskemu slogu ves čas ostala moja strast.

Kasneje sem pridobila še certifikat FZS Vaditelj skupinskih vadb in mednarodni certifikat Spinning Instructor in že vrsto let vodim različne skupine v športnih centrih (Fit City, GIB, Svarun, Vogu,…).

Uživajte tudi vi

Ugotovitev, da v tem resnično uživam, mi je skupaj z energijo zadovoljnih strank dala razlog, da se odločim za samostojno pot v Medicohealth GYM.

Moja prednost

Čutim, da lahko svojim strankam ponudim nepopisno več, kot omogočajo teoretična izobraževanja.

  • Spoznala sem odrekanje in disciplino.
  • Vem kaj pomeni sledenje strogim dietam
  • Razumem kako na nas vpliva prehrana.
  • Vem kako deluje trening na naše telo in um.
  • Naučila sem se, kako najti motivacijo tudi v trenutkih, ko ni rezultatov
  • Jasno mi je kako skrbeti za regeneracijo.
  • Imam usmeritve kako se izogniti poškodbam.
  • Izkusila sem rehabilitacijo in poznam težavnost povratka.

Po drugi strani pa poznam užitke ob gibanju, čustva ob zmagah, zadovoljstva in vso lepoto, ki jo šport ponuja. In svojo strast bi z veseljem delila z vami.

“MedicoHealth Gym je ustvarjen za izboljšanje življenj, za popotovanje k zdravemu načinu življenja in zadovoljne stranke. Želim, da ima vsak posameznik možnost najti to veselje in harmonijo, ki ga nudi šport. Tudi če se odločite za prvi korak le zaradi “nuje” in družbenih norm o lepem telesu, pred vami je pot, ki vam bo dala mnogo več.”