Boštjan Krek Profil

Boštjan Krek

Licenciran Trener fitnesa FZS Športnik po duši ter zagovornik aktivnega življenja.

Ljudem pomaga pri usmeritvi v zdrav življenski slog. Posledično dosego njihovih ciljev, kar pomeni spremembo prehranjevalnih navad ter spodbudo in motiviranje za več aktivnosti.

V 19-ih letih, odkar se ukvarja s trenerstvom, se udeležuje strokovnih seminarjev in kongresov. Zato je s spremljanjem stroke uspešno razvil celosten pristop, ki ljudem pomaga pri usmeritvi v zdrav življenjski slog.

Je osebni trener, ki zna prisluhniti željam strank ter s tem prilagoditi treninge in prehrano njihovemu stilu življenja.

Moje poslanstvo

Večletni treningi in pridobljene izkušnje na tem področju so me naučili, da je oblikovanje telesa lahko dolga in trnova pot, če ti manjka znanja in izkušenj.

Sodobno hitro življenje nas sili v enostranskost oziroma udejstvovanje le na enem področju, kar vodi v monotonost, v naveličanost in nezmožnost narediti nekaj za dvig kakovosti svojega življenja in zdravja.

Ker se tega zavedam, sem vse moči usmeril v osebno trenerstvo, s katerim nudim strokovno pomoč ljudem, ki se obrnejo name. In prav vsi, ne glede na spol in leta, z njim prilagojenim športnim udejstvovanjem, spremenijo svoje življenje. Naj bo to izguba telesne maščobe, oblikovanje telesa ali pa “samo” rekreacija, skupni cilj je narediti korak naprej, izboljšati fizično in psihično počutje, spet začutiti veselje do življenja.

Moj cilj je pomagati ljudem spoznati pomen fitnes vadbe s kombinacijo zdrave prehrane, ter njun vpliv na izboljšanje zdravja in krepitve telesa.