Nives Orešnik

Bivša gimnastičarka in atletinja, ki je svojo pot na področju fitnesa začela v letu 2013.

Po tem, ko se nisem odločila za profesionalno športno kariero, sem rekreativno plesala in kmalu spoznala skupinsko vodeno vadbo. Po letu vodenja skupin, sem našla svojo strast tudi na drugih področjih fitnesa, ter se odločila, da nadaljujem z izobraževanjem na Fitnes zvezi Slovenije, in do leta 2014 pridobila naziv vaditelj skupinske vadbe in fitnesa.

Svojo prihodnost sem zmeraj videla v delu z majhnimi skupinami in posamezniki ki želijo izboljšati kvaliteto življenja, trenutno pa vodim svoj studio za skupinsko in individualno vadbo, delujem na področju promocije zdravja na delavnem mestu, vodim spletne vadbene programe, razvijam svojo znamko Fit Barre, svetujem preko spleta in sem ambasador različnih znamk, ki so povezane s športom, fitnesom, prehrano in zdravim načinom življenja.

Širjenje ljubezni do gibanja in predanosti zdravemu načinu življenja je moja strast in moj cilj je, da ljudem pokažem kako s pametnim treningom in dobro prehrano izboljšati kvaliteto življenja.

Z MedicoHealth Gym-om delimo isto vizijo in isti cilj, zato boste lahko tudi tu obiskovali moje ure Pilatesa in Fit Barre programa, v okviru individualnih treningov stopili z mano na pot preobrazbe in se končno dobro počutili v svojem telesu.

Moje poslanstvo

Šport me spremlja že majhnih nog in z njim sem se naučila discipline, vztrajnosti, doslednosti, sprejemanja porazov, ter veselja ob majhnih in velikih zmagah.

Moja največja motivacija je zdravje.

Ko sem začela s trenerskim izobraževanjem, sem odkrivala pomen zdrave prehrane, vpliv rednega gibanja na telo, spoznavala sem nove možnosti kako izboljšati sebe in začela sem se zavedati – po eni strani moči, ki jo imamo, da lahko z majhnimi stvarmi in navadami vplivamo na svoje zdravje, ter odgovornosti na drugi strani, ki jo imam do svojega telesa.

Zdrave navade sem uskladila s svojim življenjskim slogom, spoznala, da ne gre “odrekanje”, da so z nekaj truda stvari obvladljive in takrat sem začela v tem tudi uživati.

Odločila sem se, da želim si biti dolgo zdrava in vitalna, ne želim zapravljati svojega zdravja in si ga kasneje “kupovati” nazaj. Želim si dobrega počutja, ter veliko energije za kariero, delo in ustvarjanje.

Rada bi bila zadovoljna sama s sabo.

IZBRALA sem ZDRAV ŽIVLJENJSKI SLOG.

“Zagovarjam aktiven življenski slog: redno gibanje, uravnoteženo prehrano in ustrezno spopadanje s stresom, saj resnično verjamem, da izboljšuje kvaliteto življenja.“”