Saša Deželak - profil pri Medicohealthgym

Saša Deželak

Vrhunska športnica, inštruktorica aerobike, mlada mamica, Saša Deželak, ki v Sloveniji na področju fitnesa in aerobike že od leta 1995 utira gaz in pušča pozitivno sled v mnogih zgodbah spremenjenih življenj.

V MedicoHealth Gym-u boste lahko obiskovali moje jutranje in dopoldanske ure za starejše starostne skupine, programe aerobike in vadbe z lastno težo in pripomočki.

V okviru individualnega pristopa pa boste v 21-dnevnih izzivih s celostnim pristopom dosegli že prve vzpodbudne rezultate, ki bodo okrepili vašo notranjo motivacijo za nadaljnje doseganje vaših končnih ciljev, ki bodo inspirirali tudi mnoge okoli vas.

Saša Deželak - postava

Moje poslanstvo

Zakaj bi želeli sodelovati prav z mano oz zakaj vem, da vam lahko pomagam do boljših rezultatov? Sama svoje življenje in izkušnje delim na 4 obdobja. Iz svojih izkušenj verjamem, da lahko pomagam mnogim, do boljše kvalitete življenja.

1 Obdobje

Vrhunski šport 1978-1991 (stara 4-17 let) – vem kaj pomeni biti vrhunski športnik in s kakšnimi izzivi se le ta sooča. Poznam večino pasti, saj sem v kar nekaj teh padla tudi sama. Preostale pa sem videla pri svojih kolegih. Moja iskrena želja je pomagati vsem perspektivnim športnikom in njihovim staršem. Prav tako trenerjem k boljši regeneraciji, z manj poškodb in k še bolj vrhunskim rezultatom. Želim si top rezultate. Srednja in stara leta s čim manj posledicami in bolečinami na račun napak narejenih v mladosti.

2. obdobje

Poučevanje aerobike 1995-2010 (stara 21-36 let). V večini primerov je eden večjih izzivov športnika po končani karieri, kako obdržati normalno telesno težo. V večini primerov se zredijo. Kasneje se tudi poslužujejo nepravilnih prijemov kontrole teže na račun zdravja. To sem izkusila tudi sama in v 15ih letih v iskreni zmoti popolnoma iztrošila svoje telo. Nepravilna izguba teže in več kot 15 ur aerobike tedensko več let zaporedoma je pustilo posledice. Kljub veliko gibanja in z normalno telesno težo, sem si primigala nezdravo telesno sestavo. Pomanjkanje energije in kronično utrujenost, predvsem zjutraj in zvečer ter uničen imunski sistem (bolezni, alergije…).

3. obdobje

Uravnotežena prehrana 2008-2019 (stara 34-45 let). Zaradi družinske situacije sem bila skoraj 8 let profesionalno neaktivna. Svojo formo sem vzdrževala in izboljševala večinoma na račun uravnotežene prehrane in pametne vadbe doma. Prav tako sem odpravila vse situacije, ki so me pestile prej. Svoje izkušnje sem delila med ljudi. S tem sem pomagala mnogim doseči ravnotežje in rezultate s celostnim, individualnim pristopom k aktivnemu življenju, ki je v funkciji zdravja. S konceptom 80%-20% na račun prehrane, danes učim ljudi pravilno jesti in pametno vaditi. Nudim osebno ali skupinsko podporo v obliki vadb ter 24/7 vodenja preko spletnih online aplikacij in FB skupin. Moj moto je treniraj pametno, ne trdo, na enostaven in zabaven način. In nikoli ne odnehaj.

4. obdobje

Zdravo starševstvo, od 2015 naprej. V 41. letu sem postala prvič mamica in spoznala pravo srečo. Spoznala sem izzive s katerimi se srečuje nosečnica, doječa mamica in mlada mamica. Zato je moja misija naučiti vse tiste, ki dajejo celega sebe za skrb za družino. So zaposleni in imajo vrsto drugih izzivov in hobijev, kako imeti zdravo energijo, kontrolirati težo in ostati fit in vitalni na dolgi rok. Moja cilj je pomagati in naučiti vse mame in druge, da se da ostati v formi, brez diet. Še več, brez ubijalskih vadb, tudi po 40. letu in po porodu in to na res enostaven, zabaven in varen način. Navdušena gledam v prihodnost!

Saša Deželak na Instagramu