Tina Gaia izkaznica

Tina Gaia

Moje ime je Tina Gaia. Svojo športno pot sem pričela že zelo zgodaj – prvi šport je bil zame pobeg iz vrtca pri rosnih 2 letih, tako da sem že takrat nakazala, da bosta vsakršna kreativnost in gibanje imela velik pomen v mojem življenju.

V osnovni šoli sem se udejstvovala športov kot je košarka, atletika in umetnostno kotalkanje. Srednja šola me je popeljala v čisto druge vode – takrat sem pričela trenirati borilne veščine, ki pa jih poučujem še danes.

Vzporedno s študijem na Visoki šoli za dizajn sem se odločila, da opravljam tudi licence na športnem področju. Tako sem skozi študij opravila tudi licenciranja pri Fitnes zvezi Slovenije na področju skupinskih vodenih vadb, pilatesa,
fitnesa in kolesarjenja.

Tina Gaia pri Medicohealth

Moje poslanstvo

Sama beseda rehabilitacija ima zelo širok pojem. V prvotnem pomenu se uporablja v zdravstvene namene. Sem spada obravnava po poškodbi in obolenjih ali pa le preventiva pred le-temi. Prepletajo se mnoge različne tehnike vadb, meritev in testiranj. Rehabilitacija stremi k temu, da vrnemo zdravje in splošno dobro počutje nazaj na nivo, ki je bil pred obolenjem ali poškodbo. Seveda pa lahko celo pripomoremo k izboljšanju stanja, ki je bil pred poškodbo ali obolenjem.

Tina Gaia na Instagramu