Posebna ponudba za podjetja

Najboljša investicija podjetja je investicija v svoje zaposlene, kot je naša ponudba za podjetja. Saj so ravno vaši zaposleni odgovorni za izvajanje dela in v končni fazi tudi za uspeh podjetja.

Skrb za svoje zaposlene poleg številnih drugih aktivnosti zajema tudi skrb za njihovo zdravje in dobro počutje, kar lahko dosežemo z redno in pravilno telesno aktivnostjo. Redna vadba je namreč proces, ki ohranja in podaljšuje življenjske funkcije človeka, usmerjena je v ohranjanje in razvoj proizvodnih in ustvarjalnih sposobnosti posameznika.

Je hkrati razvedrilo, aktiven počitek in sprostitev od napornega dela. Hkrati pa imajo skupne vadbe tudi učinek “Team buildinga”, saj se zaposleni med seboj tudi bolje spoznajo izven delovnega okolja in med njimi se splete vez, ki pozitivno vpliva na medsebojne odnose v službi.

Med ključne prednosti programov vadbe za podjetja štejemo izboljšano razumevanje zaposlenih o možnostih za odpravo negativnih posledic. Vadbo izvajajmo z zaprto skupino vadečih, saj tako dosežemo boljše počutje zaposlenih, povečamo zadovoljstvo in večjo motiviranost za delo. Zaposleni bodo bolj sproščeni, hkrati pa se bodo krepile vezi med zaposlenimi in pripadnost do podjetja. 

Pripravili smo tri različne možnosti, med katerimi lahko zagotovo najdete paket, ki vam najbolj ustreza:

– PRENOSNE VADBENE KARTE ALL INCLUSIVE
Neomejene letne karte, ki vključujejo vse vadbe in so prenosljive, kar pomeni, da lahko karto uporabljajo tudi družinski člani ali
prijateji.

– REZERVIRAN TERMIN IN PROGRAM PRILAGOJEN SAMO ZA VASE PODJETJE
Rezervirate termine, ki vam najbolj ustrezajo (8 vadb/mesec), sami izberete vadbo (možnost kombinacije dveh različnih vadb – primer: 1x na teden Indoor Cycling in 1x BootyBoom). V posameznem terminu se lahko udeleži vadbe do 15 oseb – možnost dopolnitve praznih mest znotraj vašega podjetja (zaposleni lahko povabijo tudi partnerje ali družinske člane, če je na voljo še kakšno prosto mesto).

– KOLIČINSKI POPUST ZA POLJUBNE KARTE: Ob nakupu paketa min. 10 kart vam nudimo dodaten popust

Pomembnosti zdravega načina življenja se zaveda tudi vedno več podjetij, ki v te namene investirajo v različne skupinske vadbe za svoje zaposlene. Zavedajo se namreč prednosti in potenciala zdravih in zadovoljnih zaposlenih v podjetju in zmanjševanju stresa, ki posledično povečuje upad produktivnosti in pripadnosti podjetju.