Vodene vadbe - ljubljana

Ljubljana se giba z nami! Vse vodene vadbe na enemu mestu v profesionalnemu studiu z najboljšimi trenerji

Boot Camp PRO

Fit in lepo oblikovano telo – glavni cilj vadbe. Boot Camp trening sestavlja intervalni trening funkcionalne vadbe po postajah, z uporabo različnih športnih pripomočkov. Pri funkcionalni vadbi sta ključne dve stvari – uporaba lastne telesne teže ter enakomerno aktiviranje vseh mišičnih skupin. Prav tako se osredotočamo na hormone, ki so ključni za dosego After Burn Effecta, ki lahko traja tudi do 48 ur po končani vadbi.

HIITme

Skupinski Visoko Intenziven Intervalni Trening (High Intensity Interval Training), ki poleg prijetnega druženja poskrbi, da vsak napor postane prava fitnes zabava!

TRX-i, kettlebell-i, kolebnice, uteži in žoge bodo postali vaši novi prijatelji, ki vam bodo pomagali pri boju s kalorijami.

Vadba za njo

To ni samo vadba – je gibanje, ki združuje nežnejši spol in ti pomaga do zdrave, močne in lepo oblikovane ritke.

Na prvem mestu je sprejemanje lastnega telesa kakršno je – unikatno in čudovito.

Hkrati pa poskrbimo še za učvrstitev in dvig zadnjice ob oblikovanju celotnega telesa.

IRONMAX

Cilj IronMax vadbe je izguba telesne maščobe in izgradnja mišic.

Med treningom vključimo vse mišične skupine. Začnemo z večjimi in nadaljujemo na manjše, učinki pa so povečana poraba maščobe med in do dve uri po treningu, pospešitev metabolizma, razvoj čiste mišične mase ter večja funkcionalnost telesa.

PILATES

Pilates ohranja vitalnost, povečuje gibljivost sklepov in moč centra ter poudarja kontrolirano gibanje, ter osveščanje telesa.

Z daljšo in postopno vadbo nam pomaga tudi pri razvijanju koncentracije, optimizma, samozavesti, spoštovanja in notranje moči, potrpežljivosti in bolj sočutnega odnosa do okolice in samega sebe.

Jogalates

Jogalates vadba je mešanica joge in pilatesa. Seznanimo se z asanami (položaji iz joge) in dihanjem kot pri jogi.

Vadba je tekoča – prehajanje iz ene asane v drugo s poudarkom na dihanju in krepitvi mišic medeničnega dna.

Kljub dinamičnemu izvajanju vaj pa je rdeča nit jogalatesa umirjenost v duhu in v telesu, zato se gibanja, četudi so tekoča, izvajajo še počasneje kot pri pilatesu.

Medicorehab

Pri MedicoRehab-u gre za koncept osebnega treninga.

Že samo ime pove, da se bo izvajala rehabilitacija po poškodbi ali po operativnem posegu.

Trening je namenjen tudi preventivi pred poškodbami in obolenji. Naša storitev vključuje meritve gibljivosti in obsegov mišic po poškodbi, sanacija le-te ali kurativa po fizioterapevtski obravnavi, monitoring napredka.

One2Sweat

One2sweat vadba je vadba ki temelji na kompleksnih, funkcionalnih vajah. Vaje izvajamo z lastno težo, elastikami, TRX-om, utežmi in ostalimi pripomočki, ki nam omogočajo razgibano, zanimivo in najbolj učinkovito vadbo.

Poudarek je na pravilni izvedbi vaj, za kar bova poskrbela midva s pravilnim pristopom, prikazom in nadzorom vseh vadečih.

Vitalna mami

Sinonim za vitalnost je življenjska moč ter sposobnost za življenje.

Si tudi ti mamica po porodu ali pa bodoča mamica?

Si želiš vitalnega življenja pred ali po porodu? Če si odgovorila pritrdilno, smo mi pravi naslov zate.

Vadba VITALNA MAMI ne stremi samo k oblikovanju telesa, ampak deluje celostno. Pod strokovnim nadzorom trenerke boš poskrbela, da bodo tvoje mišice medeničnega dna močne in pravilno delujoče.

ZLATA LETA

Je vadba specifično prilagojena za starejše gospe in gospode, ki si želijo z aktivnim življenjem v prijetni družbi popestriti svoj vsakdanizboljšati kvaliteto življenja in ohraniti zdravo in fit telo.

Vključuje vaje za povečanje gibljivosti in funkcionalnosti, vaje za zdravo hrbtenico, za krepitev mišic medeničnega dna ter vaje za moč, koordinacijo in ravnotežje.

ZDRAVA HRBTENICA

Zdrava hrbtenica je vadba, kjer dajemo poudarek tehnično pravilni izvedbi vaj, ohranjanju naravnih krivin hrbtenice in krepitvi mišic trupa, ramenskega obroča in medenice.

Vaje se izvaja počasi in kontrolirano, naučimo se pravilnih tehnik dvigovanja težkih bremen.

Na vadbi poskrbimo, da zajamemo vse mišične skupine, ki zagotovijo naši hrbtenici ustrezno podporo in tako zelo zmanjšajo možnost za nastanek poškodb.

Fizioterapija

Veliko je mogoče ugotoviti s pregledom, pri nekaterih težavah pa je treba opraviti diagnostiko z ultrazvokom, magnetno resonanco ali rentgenskim slikanjem, kar izvaja zdravnik. Ko ugotovim, za kaj gre, uporabim različne kombinacije manualnih metod dela in različnih oblik elektroterapije, na primer z ultrazvokom ali laserjem.

Vodene vadbe

Medicohealth GYM ponuja tudi posebne, prilagojene in personalizirane programe osebnih trenerstev.

Ponudbo si lahko ogledate na spodnji povezavi.