DNK test zapis

Dieta zapisana v vašemu DNK

Zakaj DNK test? Ste se kdaj vprašali, kako bi bilo, če bi lahko svoje telo vprašali kaj točno potrebuje in česa si želi?

DNK test – najnovejša tehnologija na področju genetike nam omogoča natančno to.

Vzorec svojega DNK pošljete v laboratorij in raziskava vam natančno pojasni kako boste na podlagi vašega unikatnega biološkega zapisa dosegli lepo in zdravo telo ter najdaljšo dobo kvalitetnega življenja.

Kako lahko DNK test pomaga tebi?

Nutrigenetika

Prenehajte preganjati različne diete temveč raje prisluhnite svojemu telesu, ki vam že govori kako lahko dosežete najboljše in trajajoče rezultate.

Metabolični faktorji

Holesterol, trigliceridi in nivoji sladkorja v krvi so odvisni od dednih genetskih zapisov. S pravočasnimi analizami lahko določenim področjem namenite ustrezno skrb.

DNK test struktura

Šport in rekreacija

Ali ste vedeli, da naši geni narekujejo rezultate določenim vadbam? Pri nekaterih vajah se posameznikom razvijajo le mišice, drugim pa poleg še maščobna tkiva.

Pomladitev in lepota

Če dobro razumete svoja genetična nagnjenja h gubicam, celulitu in drugim kožnim težavam, lahko svojo mladostno podobo bistveno izboljšate in podaljšate.

Preprečevanje bolezni

Nekatere kronične bolezni so zapisane v naših genih in se jih že danes lahko s pravilnimi metodami zaustavi še preden se uspejo razviti.

Koraki za pridobitev DNK test-a

1.) Naročilo

Po naročilu in plačilu testa, prejmete set za pravilen zajem vzorca skupaj z natančnimi navodili.

2.) DNK vzorec

Na podlagi navodil opravite bris bris ustne sluznice.

3.) Pošiljka

Opravite enostavno registracijo na spletni strani in svoj vzorec pošljete na naš naslov.

4.) Rezultat

Na naveden email boste prejeli rezultate analize in odkrili vse kar vaše telo zares potrebuje.

DNK test - Paketi

Medico Nutrifit

DNK test - Medico nutrifit
249 prečrtano

199 €

*Za člane centra Medicohealth GYM

Produkti NutriFit predstavljajo DNK test, ki vam pomaga prilagoditi življenjski slog vašim genom na področjih osebne prehrane, športa, pomlajevanja in zdravja.

MEDICO NUTRIFIT PREMIUM

DNK test - medico nutrifit premium

319 €

*Za člane centra Medicohealth GYM

NutriFit Premium predstavlja kompletno personalizirano knjigo za področja prehrane, športa, zdravja, pomlajevanja in lepote, ki temelji na vaših genih.

NutriFit Premium temelji na 58 analizah DNK in vključuje prilagojena priporočila, s pomočjo katerih boste dosegli vaše prehranske in športne cilje oziroma bodo slednja pozitivno vplivala na vaše zdravje in mladosten videz.

MEDICO NUTRISKIN

DNK test - medico nutriskin
249 prečrtano

199 €

*Za člane centra Medicohealth GYM

Vaša osebna pot do zdrave kože, vitalnosti in mladostnosti, ki sovpadajo z vašimi geni. Prilagodite svoje prehranjevalne navade in začnite uživati v ritualih, ki bodo pomlajevali vašo kožo.

Dodatna vprašanja?

Pošljite nam sporočilo na dnk@medicohealthgym.si ali nas pokličite na 041 779 892