Naja Rebec

Naja Rebec

Diplomirana kineziologinja, licencirana fitnes inštruktorica, licencirana kondicijska trenerka, trenerka v plesni šoli, študetka magistrskega šudija kinezioterapije na Fakulteti za Šport  ter študentka fizioterapije na Almi Mater.

Sem strastna športnica že od malih nog. Redno obiskujem fitnes, rada smučam, plavam, tečem, kolesarim, plešem itd.. Profesionalno sem trenirala moderne tekmovalne plese, se udeleževala tako državnih kot tudi svetovnih tekmovanj in dosegala vrhunske rezultate.

Že od začetka svojega študija nabiram Izkušnje z vodenjem vadb, osebnim trenerstvom, rehabilitacijo,  raznoraznimi raziskavami in meritvami, poleg tega sem tudi trenerka in kondicijska trenerka plesne šole kjer je večina tekmovalcev pod mojim vodstvom.

Moje poslanstvo

Kot kineziologinja želim ljudem podajati znanje,  jih učiti boljšega, bolj zdravega načina življenja, pomagati pri odpravljanju bolečin, okrevanju po poškodbah in obolenjih.

Ker je hrana pri samem zdravju, doseganju ciljev in vseh okrevanjih zelo pomembna, sem se poleg rehabilitacije in osebnega trenerstva poglobila tudi v prehrano in z veseljem svetujem posamaznikom na tem področju.

 Moj cilj je dosežen, ko posameznik na koncu najinega sodelovanja svoj cilj osvoji in pridobi dovolj znanja, da ga brez moje nadaljne pomoči vzdržuje.

Skupaj s kolegom sem začela tudi svoj brand One2Sweat, kjer redno objavljamo posamezne vaje, članke in druge zanimive informacije, ki utegnejo priti prav vsakemu posamezniku. V Megicohealth gymu bova vodila funkcionalno vadbo ONE2SWEAT primerno za vse študente, dijake in ostale mlade po srcu, ki si želijo izoblikovati telo, izboljšati svojo telesno kondicijo in spošno počutje.

ONE2SWEAT
Naja Rebec - poslanstvo pri Medicohealth GYM