Maša Kavčič

Maša Kavčič

Diplomirana kineziologinja, študentka magistrskega študija kinezioterapije na Fakulteti za šport, študentka fizioterapije na Alma Mater ter licencirana trenerka nogometa (UEFA A).

Šport me spremlja že od mladih nog-začela sem s judom in tenisom, nadaljevala s košarko, ko sem ugotovila, da se s svojimi 164 cm pod košem najverjetneje ne bom najbolje znašla, pa sem se odločila za nogomet, v katerem (zadnja leta bolj rekreativno) vztrajam še danes. Poleg nogometa rada igram tudi ostale igre z žogo, plavam, smučam in hodim v hribe.

Ob ljubezni do športa in želji po delu z ljudmi, odločitev za študij kineziologije na Fakulteti za šport ni bila težka. Študij sem nadaljevala tudi na magistrskem programu, prav tako pa sem se vzporedno vpisala še na fizioterapijo. Tekom študija sem izkušnje nabirala predvsem na področju nogometa (kot trenerka in kondicijska trenerka), redno sem sodelovala na meritvah vrhunskih športnikov, niso pa mi tuje tudi skupinske vadbe, vadba starostnikov, športnikov, terapevtske vadbe itd.

Maša Kavčič

Moje poslanstvo

Moj cilj je, da ljudje vzljubijo gibanje oz. šport. Želim si, da vadba ne bi bila obveznost, kazen za tista 2 piškota, ki ste jih pojedli prejšnji večer ali pa le kljukica na neskončnem seznamu vsakodnevnih obveznosti. Vadba je nagrada, tako za telo, kot tudi za duha. Je najboljša naložba v zdravje in kvalitetno življenje.

Želim si, da bi v vadbi vsak užival, da bi se je lotil na pravilen način in kar je zelo pomembno-da bi v njej vztrajal. Prav tako pa si želim priskočiti na pomoč vsem tistim, ki se pri gibanju srečujejo z raznimi omejitvami, bolečinami oz. težavami.

Maša Kavčič