Ekipa

Pia Trbovšek

Sem Pia Trbovšek, diplomirana kineziologinja in študentka magisterskega študija kinezioterapije na Fakulteti za šport.

Do športa gojim prav posebno spoštovanje, saj ne le, da ima ogromno pozitivnih učinkov na zdravje, ampak nas med drugim neposredno uči tudi pomembnih življenjskih lekcij. Te lahko uspešno uporabimo tudi na drugih področjih življenja.

Več o meni…

Sem Vanja Štembergar, AFP licencirana osebna trenerka.

Že od malih nog sem večino svojega prostega časa posvetila različnim športnim dejavnostim, tako ljubiteljsko kot tekmovalno.

Več o meni…

Dino Šunjerga

Diplomiran kineziolog, licenciran fitness inštruktor, lincenciran kondicijski trener, študent magistrskega študija kinezioterapije na Fakulteti za Šport.

Sem licenciran osebni in kondicijski trener poleg tega pa sem se več let ukvarjal z nogometom.

Prisegam na funkcionalno vadbo s poudarkom na trening z lastno težo. Druge oblike vadbe in s tem tudi uteži pa mi seveda niso tuje. 

Več o meni…

Laura Matijašić

Licencirana osebna trenerka, ki se najbolj osredotoča na nežnejši spol.

Pod osebno znamko Bootyboom izvaja osebno trenerstvo ter vodene skupinske vadbe.

Ob tem daje velik pomen osebnem odnosu in moči pozitivnih misli ter tremi k temu, da svojim strankam na poti do ciljev čimbolj približa zdrave navade, ki bodo ostale z njiimi skozi celo življenje.

Kot ambasadorka znamke Under Armour Slovenija živi filozofijo znamke, ki temelji na unikatnosti in strasti do gibanja.

Od kar pomnim sem oboževala gibanje – začela sem s košarko, skozi čas pa sem močno vzljubila skupinske vadbe in tisto energijo, ki člane v skupini motivira, da dajo še tisto nekaj
malega več od sebe, kot bi dali sicer.

Več o meni…

Diana Jeklin

Diplomirana kineziologinja, študentka magistrskega študija kinezioterapije na Fakulteti za šport, licencirana učiteljica plesa.

Sama se tega niti ne spominjam, toda starši so mi povedali, da sem že kot majhna deklica raje tekala kot hodila. Ko so se noge zapletle, me padci niso boleli in sem raje tekla naprej. Zato so me že zelo zgodaj vpisali na urice otroških igrarij, kjer sem skupaj z vrstniki lahko »sprostila« višek energije.

Že proti koncu vrtca sem začela obiskovati plesne vaje. Ples je bil od takrat naprej moj stalni sopotnik. V osnovni šoli sem se vpisala še na trening atletike. Najprej sem tekmovala v krosu. Z ekipo smo se udeleževali regijskih in državnih tekmovanj, kasneje pa sem trenirala najprej tek na krajše razdalje, potem pa skok v višino.

Več o meni…

Sem velik ljubitelj kolesarjenja tako gorskega kot tudi cestnega. Sam vodja manjšega rekreativnega kolesarskega kluba in organizator številnih kolesarskih izletov.

S kančkom pozitivne štajerske energije, vam bom pomagal, da bodo vaši treningi še bolj pestri, zanimivi in predvsem kvalitetni. Vsekakor znam motivirati in navdušiti tudi tiste, ki imajo malce manj lastne motivacije.

Več o meni…

Tina Kim Mali

Želim, da s pravilno redno vadbo spremenimo način razmišljanja in zavedanja o svojem telesu v smislu, da namesto tega, da želimo izgledati tako ali drugače, začnemo čutiti in dojemati svoje telo drugače.

Če to dosežem pri svoji stranki, je to zame največja nagrada! Kajti s tem si na nek način resnično spremenimo način življenja.

Vadba ne bi smela biti zgolj kratkoročno doseganje določenega estetskega cilja. Kar se seveda (s strogim režimom prehrane) tudi da doseči.

Zame je pomembno, da gledamo dolgoročno, saj gre za spremembo zavedanja o samem sebi in načinu življenja. In to je proces. Estetski vidik pa je seveda absolutno vedno tudi končni produkt takšne spremembe.

Z mojo vadbo stranke, poleg tega da preoblikujejo svoje telo in izgubijo odvečne kilograme, izboljšajo splošno telesno počutje in okrepijo imunski sitem, kar je ogromnega pomena.

Več o meni…

Polona Seljak Povše

Moja ljubezen do športa in gibanja mi ni bila položena v zibko. Tudi ni vzklila v otroških in najstniških letih (kljub temu, da sem trenirala košarko in jazz balet).

V šport sem se zaljubila ob obiskovanju skupinskih vadb. Vendar pa imava s pilatesom poseben odnos. Pred 10 leti sem, po težji poškodbi, iskala vadbo, ki me bo okrepila “od znotraj navzven”.

Življenje s pilatesom je prineslo ravnovesje in nov pogled na moj svet, uspešno opravljena licenca inštruktorice pilatesa, pa mi ponuja možnost širiti zavedanje o zdravem načinu življenja in gibanja.

Več o meni…

Diplomirana kineziologinja, licencirana fitnes inštruktorica, licencirana kondicijska trenerka, trenerka v plesni šoli, študetka magistrskega šudija kinezioterapije na Fakulteti za Šport ter študentka fizioterapije na Almi Mater.

Sem strastna športnica že od malih nog. Redno obiskujem fitnes, rada smučam, plavam, tečem, kolesarim, plešem itd.. Profesionalno sem trenirala moderne tekmovalne plese, se udeleževala tako državnih kot tudi svetovnih tekmovanj in dosegala vrhunske rezultate.

Že od začetka svojega študija nabiram Izkušnje z vodenjem vadb, osebnim trenerstvom, rehabilitacijo, raznoraznimi raziskavami in meritvami, poleg tega sem tudi trenerka in kondicijska trenerka plesne šole kjer je večina tekmovalcev pod mojim vodstvom.

Več o meni…

Domagoj Šutalo

Že 25 let v vrhunskem športu in z rekreativci, Hokejska reprezentanca 1994, 1995;
Nogometna članska 1996-2009, mladinske 2018- ; vmes v Katarju vodja fizioterapije
v Katarski vojski, Center za medicino športa 2000-2008, od takrat zasebnik.

Več o meni…

Maša Kavčič

Diplomirana kineziologinja, študentka magistrskega študija kinezioterapije na Fakulteti za šport, študentka fizioterapije na Alma Mater ter licencirana trenerka nogometa (UEFA A).

Šport me spremlja že od mladih nog-začela sem s judom in tenisom, nadaljevala s košarko, ko sem ugotovila, da se s svojimi 164 cm pod košem najverjetneje ne bom najbolje znašla, pa sem se odločila za nogomet, v katerem (zadnja leta bolj rekreativno) vztrajam še danes. Poleg nogometa rada igram tudi ostale igre z žogo, plavam, smučam in hodim v hribe.

Več o meni…

Janiya Basttét

Moje ime je Janiya Basttét in sem dolgoletna vaditeljica skupinskih vadb.

Svojo športno kariero se začela tečajem vaditelja pri GZS, kasneje pod okriljem FZS.

Moja prva ljubezen je bila STEP/TNZ aerobika kateri sem željna po vedno večjih dosežkih in presežkih dodajala različne licence:
BOSU, TRX, FLEXI, XCO, FLOWIN, CYCLING, PUMP, VODNA AEROBIKA, JUMPING in še bi lahko naštevala…

Z vedno več izkušnjami in osvojenim znanjem sem lahko svoje vadeče popeljala preko maksimuma.

Več o meni…