Ekipa

Anja Mušič

“Trud, ki ga vložiš vase, je najboljša in najbolj donosna investicija v tvojem življenju.”

Anja Mušič (Spinning instructor, vaditelj skupinskih vadb FZS, inštruktor fitnesa FZS), bivša atletinja, zdaj rekreativna tekačica in kolesarka in skoraj obsedena s športom.

Že več kot 8 let navdušujem stranke z mojim osebnim pristopom, ki je drugačen od vsega, kar ste vajeni, jih vodim ter pomagam na poti do zastavljenih ciljev.

Že na prvi vadbi sem se zaljubila v Spinning in ga dvigujem na popolnoma novo raven.

V Medicohealth Gym-u vas bom v svojem stilu “mučila” urah Spinninga, ki bo zasvojil tudi vas, Metabolic ter HIIT vadbah, visokointenzivnih in učinkovitih vadba, ki vodi do lepega, fit in zdravega telesa.

Moje prepričanje je, da se je potrebno pri športu zabavati in v njem uživati.

Vanja Štembergar

“Tvoje telo je tvoj tempelj in edini “kraj”, v katerem moraš živeti do konca svojega življenja. Obravnavaj ga temu primerno.”

Sem Vanja Štembergar, AFP licencirana osebna trenerka.

Že od malih nog sem večino svojega prostega časa posvetila različnim športnim dejavnostim, tako ljubiteljsko kot tekmovalno.

Človeško telo je narejeno za gibanje, spomnite se, kako ste se gibali kot otroci, ko je bil še vsak gib lahkoten in sama rekreacija vir zabave in vzrok za dobro počutje.

Nekje na poti, je marsikateri posameznik to pozabil, zapadel v rutino (sedečega) življenja in postopoma) začel podrejati življenje raznim bolečinam, namesto da bi si vzel čas zase, in začel delati na odpravljanju teh težav… 

Več o meni…

Dino Šunjerga

Diplomiran kineziolog, licenciran fitness inštruktor, lincenciran kondicijski trener, študent magistrskega študija kinezioterapije na Fakulteti za Šport.

Sem licenciran osebni in kondicijski trener poleg tega pa sem se več let ukvarjal z nogometom.

Prisegam na funkcionalno vadbo s poudarkom na trening z lastno težo. Druge oblike vadbe in s tem tudi uteži pa mi seveda niso tuje. 

Več o meni…

Laura Matijašić

“Nikoli ne podvomi – ustvarjen si da zmaguješ. Nikoli ne obupaj – dosežeš lahko vse. Nikoli se ne boj – strah je le pot do poguma. Vedno si zaupaj – ko verjameš vase, je mogoče vse!”

Licencirana osebna trenerka, ki se najbolj osredotoča na nežnejši spol.

Pod osebno znamko Bootyboom izvaja osebno trenerstvo ter vodene skupinske vadbe.

Ob tem daje velik pomen osebnem odnosu in moči pozitivnih misli ter tremi k temu, da svojim strankam na poti do ciljev čimbolj približa zdrave navade, ki bodo ostale z njiimi skozi celo življenje.

Kot ambasadorka znamke Under Armour Slovenija živi filozofijo znamke, ki temelji na unikatnosti in strasti do gibanja.

Od kar pomnim sem oboževala gibanje – začela sem s košarko, skozi čas pa sem močno vzljubila skupinske vadbe in tisto energijo, ki člane v skupini motivira, da dajo še tisto nekaj
malega več od sebe, kot bi dali sicer.

Več o meni…

Boštjan Krek

“Uspeh je potovanje, ki traja vse življenje, in ne enkraten izlet. To, kar smo danes, je rezultat včerajšnjih odločitev. To kar bomo jutri, bo rezultat današnjih odločitev.”

Licenciran Trener fitnesa FZS Športnik po duši ter zagovornik aktivnega življenja.

Ljudem pomaga pri usmeritvi v zdrav življenski slog ter s tem dosego njihovih ciljev, kar pomeni spremembo prehranjevalnih navad ter spodbudo in motiviranje za več aktivnosti.

V 19-ih letih, odkar se ukvarja s trenerstvom, se udeležuje strokovnih seminarjev in kongresov, zato je s spremljanjem stroke uspešno razvil celosten pristop, ki ljudem pomaga pri usmeritvi v zdrav življenjski slog.

Je osebni trener, ki zna prisluhniti željam strank ter s tem prilagoditi treninge in prehrano njihovemu stilu življenja.

Več o meni…

Gašper Rainer

“Samo eno kolesarsko vožnjo ste stran od fantastičnega počutja.”

Sem velik ljubitelj kolesarjenja tako gorskega kot tudi cestnega. Sam vodja manjšega rekreativnega kolesarskega kluba in organizator številnih kolesarskih izletov.

S kančkom pozitivne štajerske energije, vam bom pomagal, da bodo vaši treningi še bolj pestri, zanimivi in predvsem kvalitetni. Vsekakor znam motivirati in navdušiti tudi tiste, ki imajo malce manj lastne motivacije.

Več o meni…

Tina Kim Mali

“Vaše telo bo z vami veliko dlje kot draga torbica. Investirajte vase.

Želim, da s pravilno redno vadbo spremenimo način razmišljanja in zavedanja o svojem telesu v smislu, da namesto tega, da želimo izgledati tako ali drugače, začnemo čutiti in dojemati svoje telo drugače.

Če to dosežem pri svoji stranki, je to zame največja nagrada! Kajti s tem si na nek način resnično spremenimo način življenja.

Vadba ne bi smela biti zgolj kratkoročno doseganje določenega estetskega cilja. Kar se seveda (s strogim režimom prehrane) tudi da doseči.

Zame je pomembno, da gledamo dolgoročno, saj gre za spremembo zavedanja o samem sebi in načinu življenja. In to je proces. Estetski vidik pa je seveda absolutno vedno tudi končni produkt takšne spremembe.

Z mojo vadbo stranke, poleg tega da preoblikujejo svoje telo in izgubijo odvečne kilograme, izboljšajo splošno telesno počutje in okrepijo imunski sitem, kar je ogromnega pomena.

Več o meni…

Polona Seljak Povše

Moja ljubezen do športa in gibanja mi ni bila položena v zibko. Tudi ni vzklila v otroških in najstniških letih (kljub temu, da sem trenirala košarko in jazz balet).

V šport sem se zaljubila ob obiskovanju skupinskih vadb. Vendar pa imava s pilatesom poseben odnos. Pred 10 leti sem, po težji poškodbi, iskala vadbo, ki me bo okrepila “od znotraj navzven”.

Življenje s pilatesom je prineslo ravnovesje in nov pogled na moj svet, uspešno opravljena licenca inštruktorice pilatesa, pa mi ponuja možnost širiti zavedanje o zdravem načinu življenja in gibanja.

Več o meni…

Nina Črne

“Čas, ki ga porabimo za igro z otroki, ni nikoli izgubljen.

»Prosim oprostite za nered… Otroci ustvarjajo spomine.«

Po izobrazbi sem socialna delavka, po srcu pa otrok, ki obožuje ples, smeh in pozitivne ljudi.

Sem nasmejana in optimistična Primorka in živim v Ljubljani, kjer sem tudi študirala na Fakulteti za socialno delo. Sem diplomirana socialna delavka (uni.) in čeprav menim, da razni nazivi ne opredeljujejo človeka, se mi to zdi pomembno omeniti, saj predstavlja tudi del moje identitete in tega kar kot oseba sem.

Fakulteta sama mi je dala ogromno, predvsem spoštovanje do vseh možnih oblik  drugačnosti« in metode dela z različnimi skupinami ljudi, tudi z otroki. Prav otroci pa se več naučijo od tega kar si, kot od tega kar jih »učiš«.

Več o meni…

Diplomirana kineziologinja, licencirana fitnes inštruktorica, licencirana kondicijska trenerka, trenerka v plesni šoli, študetka magistrskega šudija kinezioterapije na Fakulteti za Šport ter študentka fizioterapije na Almi Mater.

Sem strastna športnica že od malih nog. Redno obiskujem fitnes, rada smučam, plavam, tečem, kolesarim, plešem itd.. Profesionalno sem trenirala moderne tekmovalne plese, se udeleževala tako državnih kot tudi svetovnih tekmovanj in dosegala vrhunske rezultate.

Že od začetka svojega študija nabiram Izkušnje z vodenjem vadb, osebnim trenerstvom, rehabilitacijo, raznoraznimi raziskavami in meritvami, poleg tega sem tudi trenerka in kondicijska trenerka plesne šole kjer je večina tekmovalcev pod mojim vodstvom.

Več o meni…

Lili Drčar

“Zapomni si, ko postane težko, si trening komaj dobro začel”

Inštruktorica vodenih vadb in Spinning. Po zaključku biatlonske kariere svoje znanje in izkušnje predajam ljudjem, ki si želijo zdrave vadbe in športa.

Če lahko s svojim načinom vodenja približiam, da šport postane zabava in zdrava vsakodnevna navada je moj načrt uspel.

Več o meni…

Sem diplomant kineziologije, kondicijski trener, fitnes inštruktor, inštruktor športne rekreacije in funkcionalnih vadb, inštruktor aerobike, trener v otroški nogometni šoli in študent magistrskega študija kinezioterapije na Fakulteti za šport.

Gibanje je zame zelo pomembna vrednota. Svoje prve športne korake sem opravil skozi lovljenje, skakanje, plazenje in otroške borilne igre s starejšim bratom. Od svojega 6. leta sem skozi športno udejstvovanje poleg nogometa, ki ga še vedno aktivno igram, spoznal in treniral številne druge športe. Med drugim atletiko, rokomet, gimnastiko in jujitsu.

Poleg gibalnega znanja, telesnega zdravja in dobrega počutja, me je šport naučil vztrajnosti, zmagovanja, izgubljanja, odločnosti in poguma, stkal pa sem tudi mnoga prijateljstva.

Več o meni…