Ekipa

Anja Mušič

“Trud, ki ga vložiš vase, je najboljša in najbolj donosna investicija v tvojem življenju.”

Anja Mušič (Spinning instructor, vaditelj skupinskih vadb FZS, inštruktor fitnesa FZS), bivša atletinja, zdaj rekreativna tekačica in kolesarka in skoraj obsedena s športom.

Že več kot 8 let navdušujem stranke z mojim osebnim pristopom, ki je drugačen od vsega, kar ste vajeni, jih vodim ter pomagam na poti do zastavljenih ciljev.

Že na prvi vadbi sem se zaljubila v Spinning in ga dvigujem na popolnoma novo raven.

V Medicohealth Gym-u vas bom v svojem stilu “mučila” urah Spinninga, ki bo zasvojil tudi vas, Metabolic ter HIIT vadbah, visokointenzivnih in učinkovitih vadba, ki vodi do lepega, fit in zdravega telesa.

Moje prepričanje je, da se je potrebno pri športu zabavati in v njem uživati.

Lana Mikec

“Zdrav življenjski slog ne spreminja le tvojega telesa, temveč tudi um, odnos in počutje.”

Sem AFP licencirana osebna trenerka in prehranska svetovalka.

Moj cilj je pomagati vsem ljudem na področju fitnesa in prehrane (pri izgubljanje odvečne maščobe, pridobivanju mišične mase ali vzdrževanju telesne teže).

Želim pomagati pri usmeritvi v zdrav, enostaven in uravnotežen način življenja.

Moj cilj je izboljšati fizično in psihično počutje, zvišanje energije čez dan, sproščanje hormonov sreče ter oblikovati lep mišični tonus na telesu.

Izjemno pomembnost namenjam področju odpravljanja nepravilne telesne drže oziroma deformacij hrbtenice ( odprava bolečin v hrbtenici, poprava telesne drže, odprava deformacij – skolioza, kifoza, lordoza ).

Več o meni…

Aleksander Ferlic

“Neuspeha ni, so samo ljudje, ki ne vztrajajo do konca…”

Karizmatični, pozitivno naravnan motivator, športnik po duši in zagovornik aktivnega življenja, ki v vas zna prebuditi gorečo željo po spremembi ter ustvari pravo miselnost, usmerjeno k boljšemu življenju.
 
Že v mladih letih se je ukvarjal z atletiko, potem pa 10 let kalil psiho-fižicno pripravljenost in ekipni duh kot profesionalni vojak.
 
Je tudi trail tekač ter licenciran osebni fitnes trener, ki z svojim izjemnim zagonom spreminja življenja drugim in svoje stranke pripelje do boljšega počutja, večji samozavesti, zdravi samopodobi in kar je najpomembneje –  zdravemu, srečnejšemu življenju.
 

Vanja Štembergar

“Tvoje telo je tvoj tempelj in edini “kraj”, v katerem moraš živeti do konca svojega življenja. Obravnavaj ga temu primerno.”

Sem Vanja Štembergar, AFP licencirana osebna trenerka.

Že od malih nog sem večino svojega prostega časa posvetila različnim športnim dejavnostim, tako ljubiteljsko kot tekmovalno.

Človeško telo je narejeno za gibanje, spomnite se, kako ste se gibali kot otroci, ko je bil še vsak gib lahkoten in sama rekreacija vir zabave in vzrok za dobro počutje.

Nekje na poti, je marsikateri posameznik to pozabil, zapadel v rutino (sedečega) življenja in postopoma) začel podrejati življenje raznim bolečinam, namesto da bi si vzel čas zase, in začel delati na odpravljanju teh težav… 

Več o meni…

Laura Matijašić

“Nikoli ne podvomi – ustvarjen si da zmaguješ. Nikoli ne obupaj – dosežeš lahko vse. Nikoli se ne boj – strah je le pot do poguma. Vedno si zaupaj – ko verjameš vase, je mogoče vse!”

Licencirana osebna trenerka, ki se najbolj osredotoča na nežnejši spol.

Pod osebno znamko Bootyboom izvaja osebno trenerstvo ter vodene skupinske vadbe.

Ob tem daje velik pomen osebnem odnosu in moči pozitivnih misli ter tremi k temu, da svojim strankam na poti do ciljev čimbolj približa zdrave navade, ki bodo ostale z njiimi skozi celo življenje.

Kot ambasadorka znamke Under Armour Slovenija živi filozofijo znamke, ki temelji na unikatnosti in strasti do gibanja.

Od kar pomnim sem oboževala gibanje – začela sem s košarko, skozi čas pa sem močno vzljubila skupinske vadbe in tisto energijo, ki člane v skupini motivira, da dajo še tisto nekaj
malega več od sebe, kot bi dali sicer.

Več o meni…

Boštjan Krek

“Uspeh je potovanje, ki traja vse življenje, in ne enkraten izlet. To, kar smo danes, je rezultat včerajšnjih odločitev. To kar bomo jutri, bo rezultat današnjih odločitev.”

Licenciran Trener fitnesa FZS Športnik po duši ter zagovornik aktivnega življenja.

Ljudem pomaga pri usmeritvi v zdrav življenski slog ter s tem dosego njihovih ciljev, kar pomeni spremembo prehranjevalnih navad ter spodbudo in motiviranje za več aktivnosti.

V 19-ih letih, odkar se ukvarja s trenerstvom, se udeležuje strokovnih seminarjev in kongresov, zato je s spremljanjem stroke uspešno razvil celosten pristop, ki ljudem pomaga pri usmeritvi v zdrav življenjski slog.

Je osebni trener, ki zna prisluhniti željam strank ter s tem prilagoditi treninge in prehrano njihovemu stilu življenja.

Več o meni…

Saša Deželak

“Moj cilj je ravnotežje. Moja vizija je narediti svet bolj srečen in zdrav.”

Vrhunska športnica, inštruktorica aerobike, mlada mamica, ki v Sloveniji na področju fitnesa in aerobike že od leta 1995 utira gaz in pušča pozitivno sled v mnogih zgodbah spremenjenih življenj.

V MedicoHealth Gym-u boste lahko obiskovali moje jutranje in dopoldanske ure za starejše starostne skupine, programe aerobike in vadbe z lastno težo in pripomočki.

V okviru individualnega pristopa pa boste v 21-dnevnih izzivih s celostnim pristopom dosegli že prve vzpodbudne rezultate, ki bodo okrepili vašo notranjo motivacijo za nadaljnje doseganje vaših končnih ciljev, ki bodo inspirirali tudi mnoge okoli vas.

Več o meni…

Tina Gaia

“Zdrav duh v zdravem telesu in zdravo telo za zdrav duh.”

Moje ime je Tina Gaia. Svojo športno pot sem pričela že zelo zgodaj – prvi šport je bil zame pobeg iz vrtca pri rosnih 2 letih, tako da sem že takrat nakazala, da bosta vsakršna kreativnost in gibanje imela velik pomen v mojem življenju.

V osnovni šoli sem se udejstvovala športov kot je košarka, atletika in umetnostno kotalkanje. Srednja šola me je popeljala v čisto druge vode – takrat sem pričela trenirati borilne veščine, ki pa jih poučujem še danes.

Vzporedno s študijem na Visoki šoli za dizajn sem se odločila, da opravljam tudi licence na športnem področju. Tako sem skozi študij opravila tudi licenciranja pri Fitnes zvezi Slovenije na področju skupinskih vodenih vadb, pilatesa,
fitnesa in kolesarjenja.

Več o meni…

Tina Kim Mali

“Vaše telo bo z vami veliko dlje kot draga torbica. Investirajte vase.

Želim, da s pravilno redno vadbo spremenimo način razmišljanja in zavedanja o svojem telesu v smislu, da namesto tega, da želimo izgledati tako ali drugače, začnemo čutiti in dojemati svoje telo drugače.

Če to dosežem pri svoji stranki, je to zame največja nagrada! Kajti s tem si na nek način resnično spremenimo način življenja.

Vadba ne bi smela biti zgolj kratkoročno doseganje določenega estetskega cilja. Kar se seveda (s strogim režimom prehrane) tudi da doseči.

Zame je pomembno, da gledamo dolgoročno, saj gre za spremembo zavedanja o samem sebi in načinu življenja. In to je proces. Estetski vidik pa je seveda absolutno vedno tudi končni produkt takšne spremembe.

Z mojo vadbo stranke, poleg tega da preoblikujejo svoje telo in izgubijo odvečne kilograme, izboljšajo splošno telesno počutje in okrepijo imunski sitem, kar je ogromnega pomena.

Več o meni…

Nives Orešnik

“Ozaveščanje ljudi o zdravem načinu življenja me izpopolnjuje.

Svojo prihodnost sem zmeraj videla v delu z majhnimi skupinami in posamezniki ki želijo izboljšati kvaliteto življenja, trenutno pa vodim svoj studio za skupinsko in individualno vadbo, delujem na področju promocije zdravja na delavnem mestu, vodim spletne vadbene programe, razvijam svojo znamko Fit Barre, svetujem preko spleta in sem ambasador različnih znamk, ki so povezane s športom, fitnesom, prehrano in zdravim načinom življenja.

Širjenje ljubezni do gibanja in predanosti zdravemu načinu življenja je moja strast in moj cilj je, da ljudem pokažem kako s pametnim treningom in dobro prehrano izboljšati kvaliteto življenja.

Z MedicoHealth Gym-om delimo isto vizijo in isti cilj, zato boste lahko tudi tu obiskovali moje ure Pilatesa in Fit Barre programa, v okviru individualnih treningov stopili z mano na pot preobrazbe in se končno dobro počutili v svojem telesu.

Več o meni…

Nina Črne

“Čas, ki ga porabimo za igro z otroki, ni nikoli izgubljen.

»Prosim oprostite za nered… Otroci ustvarjajo spomine.«

Po izobrazbi sem socialna delavka, po srcu pa otrok, ki obožuje ples, smeh in pozitivne ljudi.

Sem nasmejana in optimistična Primorka in živim v Ljubljani, kjer sem tudi študirala na Fakulteti za socialno delo. Sem diplomirana socialna delavka (uni.) in čeprav menim, da razni nazivi ne opredeljujejo človeka, se mi to zdi pomembno omeniti, saj predstavlja tudi del moje identitete in tega kar kot oseba sem.

Fakulteta sama mi je dala ogromno, predvsem spoštovanje do vseh možnih oblik  drugačnosti« in metode dela z različnimi skupinami ljudi, tudi z otroki. Prav otroci pa se več naučijo od tega kar si, kot od tega kar jih »učiš«.

Več o meni…

Dino Šunjerga

Diplomiran kineziolog, licenciran fitness inštruktor, lincenciran kondicijski trener, študent magistrskega študija kinezioterapije na Fakulteti za Šport.

Sem licenciran osebni in kondicijski trener poleg tega pa sem se več let ukvarjal z nogometom.

Prisegam na funkcionalno vadbo s poudarkom na trening z lastno težo. Druge oblike vadbe in s tem tudi uteži pa mi seveda niso tuje. 

Več o meni…

Diplomirana kineziologinja, licencirana fitnes inštruktorica, licencirana kondicijska trenerka, trenerka v plesni šoli, študetka magistrskega šudija kinezioterapije na Fakulteti za Šport ter študentka fizioterapije na Almi Mater.

Sem strastna športnica že od malih nog. Redno obiskujem fitnes, rada smučam, plavam, tečem, kolesarim, plešem itd.. Profesionalno sem trenirala moderne tekmovalne plese, se udeleževala tako državnih kot tudi svetovnih tekmovanj in dosegala vrhunske rezultate.

Že od začetka svojega študija nabiram Izkušnje z vodenjem vadb, osebnim trenerstvom, rehabilitacijo, raznoraznimi raziskavami in meritvami, poleg tega sem tudi trenerka in kondicijska trenerka plesne šole kjer je večina tekmovalcev pod mojim vodstvom.

Več o meni…

Sem diplomant kineziologije, kondicijski trener, fitnes inštruktor, inštruktor športne rekreacije in funkcionalnih vadb, inštruktor aerobike, trener v otroški nogometni šoli in študent magistrskega študija kinezioterapije na Fakulteti za šport.

Gibanje je zame zelo pomembna vrednota. Svoje prve športne korake sem opravil skozi lovljenje, skakanje, plazenje in otroške borilne igre s starejšim bratom. Od svojega 6. leta sem skozi športno udejstvovanje poleg nogometa, ki ga še vedno aktivno igram, spoznal in treniral številne druge športe. Med drugim atletiko, rokomet, gimnastiko in jujitsu.

Poleg gibalnega znanja, telesnega zdravja in dobrega počutja, me je šport naučil vztrajnosti, zmagovanja, izgubljanja, odločnosti in poguma, stkal pa sem tudi mnoga prijateljstva.

Več o meni…