Vanja Štembergar profil pri Medicohealht GYM

Vanja Štembergar

Sem Vanja Štembergar, AFP licencirana osebna trenerka.

Že od malih nog sem večino svojega prostega časa posvetila različnim športnim dejavnostim, tako ljubiteljsko kot tekmovalno.

Človeško telo je narejeno za gibanje, spomnite se, kako ste se gibali kot otroci, ko je bil še vsak gib lahkoten in sama rekreacija vir zabave in vzrok za dobro počutje. 

Nekje na poti, je marsikateri posameznik to pozabil, zapadel v rutino (sedečega) življenja in postopoma) začel podrejati življenje raznim bolečinam, namesto da bi si vzel čas zase, in začel delati na odpravljanju teh težav ….

Moje poslanstvo

Sama pravim, da nikoli ni prepozno!

Moja želja je, da svojo strast do gibanja, ter zdravega načina življenja, približam tudi svojim strankam, ter jim poskušam olajšati in pokazati pot do željenega cilja (izguba telesne maščobe, pridobivanje mišične mase, izboljšanje telesne pripravljenosti, splošno boljše psiho-fizično počutje).

Trening in gibanje, je zame več kot le ena od stvari, ki jo je potrebno odkljukati na svojem “dnevnem seznamu”.
Z gibanjem, ter zdravim načinom prehranjevanja, ne gradiš le na lepem izgledu, temveč si s tem izboljšaš kvaliteto življenja, ter nadgradiš tako osebno fizično, kot psihično moč in stabilnost, kar se posledično odraža na vseh področjih v življenju!

Vanja Štembergar postava

Vanja Štembergar na Instagram