Tina Kim Mali

Tina Kim Mali

Po poklicu sem sicer magistra prava, vendar sta šport in zdrav način življenja del mene že več kot dvajset let. Zato sem po letih treningov, izobraževanj, preizkušanjem metod v praksi in na sebi, ter poglabljanju v prehrano, svojo pot popolnoma usmerila v to, da ljudem pomagam do zdravega načina življenja, funkcionalnega telesa in posledično preoblikovane postave.

Moj pristop je izrazito oseben, z vsako stranko popolnoma drugačen.

Psihično počutje mojih varovancev je zame zelo pomembno, ker vpliva na motivacijo in način dela, konec koncev pa nam resnično razumevanje določenih težav, ki jih posameznik morebiti ima, pomaga, da jih skozi treninge s pogovori in nasveti počasi razrešimo in s tem zagotovo prispevamo tudi k boljšim rezultatom same vadbe.

Ne glede na to, kakšne želje in cilje posameznik skozi vadbo želi doseči. Vsaka stranka je individuum, s seboj prinese svojo zgodo, svoje želje, svoje cilje in svoja čustva ter z njimi tudi blokade, ki jim včasih nevede preprečujejo dosego cilja ali pa morda le premika iz določene točke naprej.

Tina Kim Mali

Moje poslanstvo

Želim, da s pravilno redno vadbo spremenimo način razmišljanja in zavedanja o svojem telesu v smislu, da namesto tega, da želimo izgledati tako ali drugače, začnemo čutiti in dojemati svoje telo drugače.

Če to dosežem pri svoji stranki, je to zame največja nagrada! Kajti s tem si na nek način resnično spremenimo način življenja.

Vadba ne bi smela biti zgolj kratkoročno doseganje določenega estetskega cilja. Kar se seveda (s strogim režimom prehrane) tudi da doseči.

Zame je pomembno, da gledamo dolgoročno, saj gre za spremembo zavedanja o samem sebi in načinu življenja. In to je proces. Estetski vidik pa je seveda absolutno vedno tudi končni produkt takšne spremembe.

Z mojo vadbo stranke, poleg tega da preoblikujejo svoje telo in izgubijo odvečne kilograme, izboljšajo splošno telesno počutje in okrepijo imunski sitem, kar je ogromnega pomena.

Krepijo gibljivost sklepov in gostoto kosti, za kar smo si še posebej hvaležni v starejših letih. Preprečujejo ali pa vsaj zmanjšajo možnost za vrsto bolezni, od diabetesa, visokega krvnega pritiska in do srčno-žilnih obolenj. Do potankosti spoznajo svoje telo in ga znajo, četudi se sliši smešno, pravilno funkcionalno uporabljati v vsakodnevnem življenju. In tudi to je izrednega pomena.

Sreča in zadovoljstvo, ko skupaj korak za korakom dosežemo napredek, pa sta vredna vsakega truda.

Predvsem pa, za nikogar nikoli ni prepozno za začetek, ne glede na starost ali preteklo športno pripravljenost… je pa veliko vredno. Kajti zadovoljstvo in užitek, ki sta posledica spremembe načina življenja, sta neopisljiva.