Manuela Urtelj

Manuela Urtelj

Študentka športne vzgoje na Fakulteti za šport, EFA prehranska svetovalka, inštruktorica športne rekreacije in funkcionalnih vadb.

Ker me je gibanje navduševalo že od prvih korakov sem na svoji življenjski poti preizkusila in trenirala številne športe. Tako sem več let pridobivala izkušnje na področju gimnastike, atletike in plesa, v zadnjih letih pa se ukvarjam predvsem s fitnesom.

Vse te izkušnje tekom študija na Fakulteti za šport in dodatnih izobraževanj na seminarjih povezujem s teoretičnem znanjem v želji, da bi preko osebnega trenerstva in vodenih vadb lahko pomagala čim večjem krogu ljudi, ki si želijo narediti korak k bolj zdravem, veselem in polnem načinu življenja.

manuela urtelj osebna trenerka

Moje poslanstvo

Ker sama vsak dan strmim k zdravemu in aktivnemu načinu življenja, ki zajema veliko vsakodnevnega gibanja, skušam z vzorom in trenerstvom pomagati ljudem, da se tudi sami odločijo za podobno pot.

Tako se trudim in zavzemam za ozaveščanje otrok, kjer lahko naredimo največ že z vzpostavljanjem zdravih vrednot in dobrih navad.

Prav tako si želim pomagati tudi vsem odraslim in starejšim, ki so v sodobnem hitrem načinu življenja začutili potrebo po tem, da naredijo nekaj zase in za svoje zdravje s pomočjo intervencije na področju gibanja.

Verjamem, da za vzpostavljanje zdravih navad nikoli ni prepozno. Nasmeh in zadovoljstvo na obrazu vsakega posameznika oz. posameznice ob napredku in odločnemu korakanju proti cilju me navdaja z veseljem, saj menim, da je vsak majhen korak ne le korak k bolj zdravemu in zadovoljnemu življenju, ampak tudi korak k lepšemu in srečnejšemu svetu.