20190817_121103

In kakšne so naše novoletne zaobljube?

December je tu in z njim tudi novoletne zaobljube. Za team Medicohealth Gym-a je to prvo novo leto, ko delujemo kot ekipa in si delimo skupne interese. Vsak od nas ima svoje zaobljube, tako pa imamo tudi kot ekipa zaobljube, ki so nam skupne in ki nas povezujejo.

Torej – v letu 2020 bomo:

  • Vsak dan nekomu vzbudili (ali povrnili) veselje do gibanja.

  • Se posvetili sleherni stranki posebej in njenim ciljem.

  • Dokazali, da je oblikovanje telesa lahko noro zabavno.

  • Skrbeli za vrhunsko vzdušje v Medicohealth Gym in za počutje strank.

  • Nudili vso podporo ter pomoč za dosego želenih rezultatov.

  • Usmerjali, izobraževali in poučevali slehernika o pomenu gibanja na zdravje.

  • Si prizadevali za spremembo miselnosti in vplivali dolgoročno na življenjski slog posameznika.

  • Naučili stranke spopadanja s stresom in izgorelostjo.

  • Z rehabilitacijami vračali strankam možnost gibanja in veselja.

  • Bili še naprej najboljša ekipa!

Leto 2019 je bilo za nas pomembno, saj smo stopili na novo pot, brez zagotovila in milijonske podpore, v času, ko je osebnih trenerjev in instant vadb ter shujševalnih programov, že cela poplava. V času, ko fotke na instagramu odločijo, za kateri vadbeni center se boš odločil/a. V času, ko je bolj od pozitivnega vzdušja in strokovnosti trenerjev, bolj pomembno to, kje je več ljudi, ki jim lahko pokažeš nove pajkice in ki te celo vadbo gledajo. In prav v tem času so naše stranke dokazale, da se ljudje na vadbi radi dobro počutijo, se nasmejejo, zabavajo, družijo po vadbi in začutijo, da so cenjeni ter zaželjeni.

Od odprtja do današnjega dne še ni preteklo 4 mesece in poleg zadovoljnih strank, se lahko pohvalimo tudi s pogodbo s Fakulteto za šport, s pogodbo s podjetjem A1, športnim društvom Sparkasse, novim sodelovanjem s Polleo sport, pričetkom prvega Medicohealth 90. dnevnega izziva, in še in še. 

Medicohealth GYM fitnes Ljubljana

Cilje za leto 2019 smo daleč presegli, leto 2020 pa bo za nas še pomembnejše, saj imamo kar zahtevne novoletne zaobljube (zgoraj!) in še zahtevnejše cilje. Začetek izvajanja strokovne oz. pedagoške prakse, ki je del študijskega programa Kineziologija na Fakulteti za šport, izvajanje programov za preprečevanje ter zdravljenje IZGORELOSTI, do katere vodi stanje dolgotrajnega stresa in je ena največjih zdravstvenih groženj 21. stoletja, programov za izobraževanje starejših od 45 let, programov rehabilitacij, telesnih preobrazb in izzivov, posebnih programov za tekače, triatlonce in kolesarje, indoor cycling maratonov,…

Komaj čakamo začetek izpolnjevanja naših zaobljub, pa ti??? 😉

~ Anja Mušič

Delite to vsebino: