jan-bucar

KAJ MENI JAN BUČAR O NAS?!?

Sam sem se že od mladih nog ukvarjal z različnimi športi – od borilnih veščin (judo, aikido) do rolkanja, bordanja in smučanja. Z leti se je sicer frekventnost mojega športnega udejstvovanja malo zmanjšala ali pa vsaj vsake toliko prekinila, a sem kmalu ugotovil, da dolgo časa ne morem živeti brez športa in da me bo šport – v takšni ali drugačni obliki – spremljal vse življenje.

 

 

Ko sem odkril Medicohealthgym, sem videl, da je to prava stvar zame, kajti poleg kvalitetnih treningov pod taktirko trenerja Aleksandra  Ferlicain Naje Rebec, so mi ponudili, da naredim tudi gensko analizo in tako naredil drastično spremembo v svojem življenju. Pravilnemu treningu sem dodal še prehrano in poskrbel za celostno preoblikovanje telesa. Poleg intenzivnih treningov z osebnim trenerjem, ki se jih trenutno udeležujem, pa Medicohealth gym nudi različne oblike vadb, ki se jih nameravam udeležiti v prihodnje in tako še povečati intenzivnost treningov.

 

 

Dobro opremeljen prostor za vadbo, odlično vodstvo pod budnim očesom trenerja in trenerke  Aleksandra Ferlica ter Naje Rebec in krasno vzdušje na treningih so me prepričali, da bom še naprej redno treniral v prostorih Medicohealthgyma.

Delite to vsebino: