coronavirus hero

Koronavirus, gibanje in mentalno zdravje

Kot smo zapisali že v našem sporočilu ob zaprtju studia, v teh dneh ni konec našega življenja, ampak lahko tudi začetek novega.
Življenje nas je postavilo pred izziv, ki ga moramo sprejeti…in premagati. Tako kot nas pred različne izzive postavlja skozi celotno našo pot po kateri hodimo.  In za vsak izziv, bodisi je to izguba kilogramov, sprememba načina življenja, dosega pravzaprav kakršnegakoli cilja, ki si ga zadamo, je potrebna volja. Velika volja. In predvsem odločitev, ki jo sprejmemo in ne popuščamo.

 

 

Zato, poskusite in poglejte na današnjo situacijo iz drugega zornega kota. To je priložnost, da se znova ozrete vase, prevetrite razmišljanje in se…ustavite. Vzemite si čas za vse, kar v vsakdanjem življenju dnevno sploh več ne počnete. Prebirajte knjige…meditirajte…hodite na dolge sprehode….opravite generalno spomladansko čiščenje….vzemite si čas za svoje bližnje…predvsem pa, telovadite! Telovadite vsak dan, vsakih 10min šteje in vsaka sekunda gibanja je bolje kot nič. S tem boste poskrbeli za svoje telo, predvsem pa, kar je še bolj pomembno, za svoje mentalno zdravje. Vemo, da je vse v naših glavah. Na situacijo žal ne moremo vplivati, lahko pa močno vplivamo na to, kako nanjo reagiramo in kako se z njo soočamo.

 

 

Telovadite! Gibajte se! Vse kar znate, vse kar ste odnesli na naših treningih, bodisi na vodenih vadbah, bodisi na individualnih treningih…uporabite to znanje. Karkoli naredite, je korak v boljšo smer. In je še en korak naproti dnevu, ko bomo spet lahko odprli svoja vrata in se gibali skupaj.
Ostanite močni, zdravo jejte in…se beremo! Zelo kmalu, pa tudi vidimo.

 

 

Vaš

Medycohealth gym

Delite to vsebino: