udobje-pri-frizerju

NAREDITE IZ UDOBNEGA NEUDOBNO

⚠️Naredite iz udobnega neudobno…🤔🙄

➡️Ste v fazi, ko mislite, da vam vse poteka po planu pa vendar opažate, da niste tam kjer bi morali biti?!

Potem se nahajate v fazi udobja. Vendar ta faza če želimo napredovati oziroma nekaj spremeniti v svojem življenju ni najboljša faza saj z njo stagniramo ravno tam kje ne želimo biti.

Žal ne moremo pričakovati spremembe in ponavljati iste stvari vsak dan. Če izpostavim primer je to tako kot če bi vsak dan jedli pizze in fast food pa bi pričakovali, da se nam bodo videle trebušne mišice. 😁

Neudobje je sestavni del sprememb. Trenutki, ko se vse stvari zgrnejo na nas so ravno tako zelo pomembni kot prijetni trenutki.

Ko ste frustrirani zaradi nenapredovanja oziroma zaradi neuresničevanja svojih ciljev to samo pomeni, da rastete in gledate kako boste uresničevali zastavljene cilje.

Razbijanje navad, seganje za nečim novim, ustvarjanje novih stikov in postavljanje sebe v totalno novo situacijo ni nikoli lahko in prijetno vendar se na koncu obrestuje.

Dostikrat boste postavljeni v položaj, ko ne boste vedeli kaj narediti vendar sprejmite odločitve naj bodo to majhne ali velike.

Čeprav ne boste vedeli ali vam prinašajo dobro ali slabo bo to doprineslo k temu, da boste naredili korak proti vašim ciljem.

⚠️In četudi boste v svoji odločitvi zgrešili to ne pomeni, da se podre svet ampak se pripravite na to da se iz tega nekaj naučite. In ko boste pogledali nazaj svoje življenje boste videli, da so vas trenutki, ko ste se mogli boriti sami s sabo in okolico, 100% izplačali saj so vas pripeljali naprej .

⚠️Včasih bodo to majhni koraki, včasih veliki koraki ampak kar je najbolj pomembno, da se premikate naprej in strmite za dosego zastavljenih ciljev.

Seveda pa imate v življenju svoje odločitve in samo vi veste kaj želite doseči in to je da ostanete na mestu ugodja in se pač sprijaznite s tem kar imate in kar ste postali pa če vam je to všeč ali ne!

In pa druga odličitev….da potisnete sebe naprej v neugodje in s tem zrastete ter dosežete svoje zastavljene cilje. 😉

Želimo vam teden z veliko izzivi…..😁😘

Delite to vsebino: