JAN_BU-AR-1

Prvi teden Medicohealth Gym Izziva je za nami – Novi izzivalec Jan Bučar

Tako je, naši izzivalci so preživeli prvi teden (eni z malo več, drugi malo manj musklfibra). Pravijo, da je začetek najtežji in verjetno bi vsak od njih potrdil, saj brez stokanja in razbolelih mišic ni šlo, zaradi dobre družbe in odlične energije pa smo se vsak trening nasmejali in grizli do konca.

Treningi potekajo pod budnim očesom našega Aleksandra in temeljijo na visoko intenzivnih hitrointervalnih treningih, kjer je poudarek na pospešenem kurjenju maščob ter na vajah za moč, stabilizacijo in oblikovanju telesa. Za prehrano in hitrejšo regeneracijo pa skrbi Polleo sport, največja specializirana veriga trgovin športne in zdrave prehrane za športnike, rekreativce in ljudi, ki jim je zdravje na prvem mestu.

Energija je enkratna (kako pa drugače ???), bolj kot trpimo, bolj se smejemo in zbadamo, drug drugega spodbujamo in se bodrimo. Rezultati nam res ne uidejo! Še vedno se lahko pridružiš našemu izzivu (mogoče se vendarle opogumi kakšna pripadnica ženskega spola) in dosežeš končno svoj željeni cilj ter zasiješ, kot si zaslužiš! Preobrazba ne poteka samo telesno, spremeni se tvoje razmišljanje, sprejemanje tvojega telesa, iz tihe miške te gleda iz ogledala neustrašna in odločna oseba, ki se ne boji uspeha (na vseh področjih!). In ko sprejmeš sebe in se imaš rad, te sprejme in te ima rad tudi svet okoli tebe. Počasi ti bo zmanjkalo izgovorov, zakaj še nisi zadovoljen/na v svoji koži, kajne?

In še presenečenje, ki smo ga obljubili? Z novim tednom se nam bo pridružil še Jan Bučar, slovenski igralec, ki ga lahko trenutno vidimo v Lutkovnem gledališču v naslednjih predstavah: Emil in detektivi, Mala in velika Luna, Snežna kraljica, Antigona, Ljubljana, Odvratne rime in Groznovilca. Kaj torej še čakaš?

~ Anja Mušič

Delite to vsebino: