vadba one2sweat

TE ZANIMA KAJ JE?!?… 15/15/30

KAJ VSE JE MEDICOHEALTH GYM

Petnajst različnih vadb, petnajst različnih trenerjev in več kot 30 ur vadb na teden… vse to v letu 2020 samo za vas!
Ne spreglejte posebne januarske ponudbe, ki ne bo samo privarčevala vaš denar, temveč se boste lahko neomejeno gibali in izbirali med čisto vsemi vadbami neomejeno – po vaši želji in zmožnostih.

Prav tako smo vam v sklopu januarske akcije pripravili še posebna darila (privlačna Medicohealth Gym majica ali pa bidon/shaker z motivom vašega najljubšega junaka ).

 

 

Kdo pravzaprav smo in kaj delamo?

Medicohealth Gym Center ponuja na enem mestu različne vodene vadbe, indoor cycling, osebna trenerstva, vadbe za seniorje, rehabilitacijo po poškodbah ali operacijah, predporodne in poporodne vaje za mamice z malčki, rojstnodnevne zabave, ter posebne pakete in ugodnosti za podjetja. Nudimo tudi brezplačno meritev vsak mesec, spremljanje rezultatov, določitev ciljev in pristno druženje ter zabavo. Naš center odlikuje pester nabor osebnih trenerjev in inštruktorjev ter visoko usposobljeno osebje na področju športa, nutricizma, kineziologije, fizioterapije in rehabilitacije. Prav tako v Medicohealth Gym centru lahko naredite DNK analizo v treh različicah: Medico Nutrifit, Medico Nutrifit Premium ter Medico Nutriskin, na podlagi katerih lahko najbolj optimalno sestavite plan treninga ter jedilnik, ki ustreza prav vam glede na vaš genski zapis.

 

 

Kako naprej in kaj pričakovati?

Z mesecem februarjem bomo dodali nove vadbe in termine, prav tako v sodelovanju z Fakulteto za Šport in priznanimi psihologi pripravljamo izobraževanja za IZGORELOST.

Še posebej se bomo zabavali na kolesarskih maratonih (3 – 4 ure neomejene zabave z videoprojekcijo), na katerih pa bo Polleo Sport poskrbel za hidracijo in športne prigrizke.Namen dogodka je združiti šport in zabavo, povezati strastne kolesarje in tiste, ki jim Indoor Cycling (Spinning) predstavlja sprostitev ob vsakodnevnem stresu ali slabem vremenu.

Prav tako pripravljamo vadbeni spektakel, kjer bodo štiri različne vadbe povezane v več-urni dogodek, tudi namen le-tega je združiti šport z zabavo in povezati ljudi v sproscenem vzdušju ter jim pokazati, da so vadbe lahko zabavne in da je gibanje privilegij, če se jih le pravilno lotimo…

 

 

VSE TO IN ŠE VEČ NAS ČAKA SKUPAJ V LETU 2020, ZATO SE HITRO PRIJAVI NA BREZPLAČNI OBISK IN SE PREPRIČAJ – MI SE ŽE VESELIMO, PA TI?

Delite to vsebino: