InShot_20191014_110354320

Tudi najboljši nam zaupajo

Najboljša investicija podjetja je investicija v svoje zaposlene in tega se dobro zavedajo tudi v podjetju A1. Saj so ravno zaposleni odgovorni za izvajanje dela in v končni fazi tudi za uspeh podjetja, zato so članom njihovega športnega društva so sofinancirali miganje v Medicohealth Gym-u in tako poskrbeli za njihovo zdravje in dobro počutje.

Redna vadba je namreč proces, ki ohranja in podaljšuje življenjske funkcije človeka, usmerjena je v ohranjanje in razvoj proizvodnih in ustvarjalnih sposobnosti posameznika. Je hkrati razvedrilo, aktiven počitek in sprostitev od napornega dela. Hkrati pa imajo skupne vadbe tudi učinek “Team buildinga”, saj se zaposleni med seboj tudi bolje spoznajo izven delovnega okolja in med njimi se splete vez, ki pozitivno vpliva na medsebojne odnose v službi.

Med ključne prednosti programov vadbe za podjetja štejemo izboljšano razumevanje zaposlenih o možnostih za odpravo negativnih posledic. Vadbo izvajajmo z zaprto skupino vadečih, saj tako dosežemo boljše počutje zaposlenih, povečamo zadovoljstvo in večjo motiviranost za delo. Zaposleni so tako bolj sproščeni, hkrati pa se krepijo vezi med njimi in pripadnost do podjetja.

Čestitke podjetju A1, ker se zavedajo prednosti in potenciala zdravih in zadovoljnih zaposlenih v podjetju ter pozitivnih učinkov zmanjševanja stresa, kar posledično zmanjšuje upad produktivnosti in povečuje pripadnost podjetju.

~ Anja Mušič

Delite to vsebino:

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email